Welkom

“Who knows now the ancient tongue of the Moon? And who speaks still with the Goddess? Only the rocks now remember what the Moon told us long ago, and what we learned from the trees, and the voices of grasses, and the scents of flowers.”
(Tony Kelly, ‘Pagan Musings’, 1970)

De Pagan Federation International Belgium is onderdeel van de Pagan Federation International, een wereldwijd netwerk van paganisten. De Pagan Federation International is gelieerd aan de Pagan Federation die in 1971 ontstaan is in Engeland. De Pagan Federation is daarmee de grootste en oudste organisatie in haar soort.

Op deze website zal je spoedig informatie vinden over het werk van de Pagan Federation International en nationaal. We houden je hier ook graag op de hoogte over de evenementen en bijeenkomsten die door leden en de organisatie zelf worden georganiseerd. Ook volgt er weldra informatie over paganisme.

Via deze website kun je lid worden van de Pagan Federation International, waar je het e-magazine Pagan World (voor leden) kan terugvinden en naar het internationale Forum (met gelukkig ook een Nederlandstalig en Franstalig onderdeel). Dit Forum is voor iedereen vrij toegankelijk.

Pagan Federation Belgium is ontstaan in 1997 en heeft sinds november een nieuw team met als nationale coördinator Deliah. Samen met een team van gedreven regionale coördinatoren zet PFI Belgium zich graag in om:

  • Evenementen en samenkomsten te organiseren en jullie hiervan op de hoogte te houden.
  • Een netwerk te creëren van gelijkgestemden gebonden in hun liefde voor de natuur.
  • Misopvattingen over het paganisme tegen te gaan in de media, etc.
  • Accurate informatie over Paganisme te verschaffen.
  • Informatiepakketten te voorzien over verschillende paganistische stromingen.
  • De rechten en erkenning van Paganisten te vertegenwoordigen opdat deze een gelijkwaardige status krijgen zoals andere religies in ons land.

Interesse in het werk dat we doen of wil je ons graag vervoegen?
Contacteer Pagan Federation International Belgium via:

Email : info@radegonda.com

Neem ook zeker een kijkje op onze facebook pagina

   Enviar artículo en formato PDF